top_bg_1

Praktijkgerichte CINEMA 4D trainingen

zowel klassikaal als voor zelfstandigen

De kracht van onze trainingen is het praktijkgerichte karakter. U leert hoe en waar een bepaald gereedschap gebruikt wordt in combinatie met andere gereedschappen.

 • Aanbieding van €1195,- ex BTW voor:

  €900,- ex BTW

  CINEMA 4D Modelleren

  Basis

  3 daagse cursus    |    Training op maat mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  training

  In deze praktische basistraining CINEMA 4D Modelleren leert u de belangrijkste modelleermogelijkheden van het programma, aangevuld met waardevolle tips uit de praktijk. U kunt met CINEMA 4D producten modelleren. Of het een schedel, een dier, een logo, een display, een stoel of een auto is, het maakt niet uit. U heeft alle technieken nodig om vrij te kunnen modelleren.
  Het is mogelijk om deze cursus op uw bedrijf te volgen als maattraining. Een avondtraining is ook mogelijk. Scholen kunnen contact met ons opnemen om een speciale workshop voor hen te organiseren.

  EnyaCAD heeft jarenlang training aan diverse bedrijven uit allerlei branches gegeven. Met trots volgt EnyaCAD menig cursist die CINEMA 4D volop in hun branche gebruikt. Daarom heeft EnyaCAD in de sliders het werk van juist de cursisten op de site gezet. Hierdoor kunt u zien wat voor mooie toepassingen CINEMA heeft als modelling software pakket.

 • Aanbieding van €395,- ex BTW voor:

  € 300,-(1d) of € 600,-(2d) ex BTW

  Licht & Textuur

  speciaal training

  2 daagse cursus  |  Training op maat mogelijk  |  Deelnemer certificaat

  Ewald-Kierkels-klein

  Uit de praktijk komen veel vragen over het werken met ‘licht’ en texturen in CINEMA 4D.  De kwaliteit van uw visual wordt bepaald door camera positie en licht instellingen en de gebruikte texturen. Om deze vragen te beantwoorden heeft EnyaCAD de praktische cursus  CINEMA 4D – Licht en Textuur ontwikkeld. 
  Tijdens de training wordt diep ingegaan op de vele licht- en textuur-technieken in CINEMA 4D.

  Wanneer uw belangstelling voornamelijk uitgaat naar het component Licht in deze cursus CINEMA 4D kunt u zich ook alleen inschrijven voor de eerste dag van de training.

   

   

   

 • Aanbieding van €1195,- ex BTW voor:

  € 905,- ex BTW

  Motion Graphic

  Broadcast training

  3 daagse cursus    |    Training op maat mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  image-La-Cage-aux-Folles

  In deze praktische cursus CINEMA 4D – Motion Graphic/ Broadcast training leert u modelleren en animaties maken voor het gebruik in presentaties van onder meer video en film. De trainingsstof is gericht op de mogelijkheden van de CINEMA 4D broadcastbundel. Na de training heeft u optimale controle over complexe animaties. U leert tevens visueel te programmeren met XPresso.
  Alle professionele gereedschappen, zoals C-motion/ Cappucino / visual selector/ deformers, pose morphs/ Character rigging en controllers (de basis) en natuurlijk de nieuwe character tools in CINEMA 4D/ Mograph mogelijkheden en effectors worden behandeld. U kunt zich ook aanmelden voor een 4de trainingsdag om extra animatie mogelijkheden van de CINEMA 4D studiobundel te leren: Dynamics Rigid body/ softbody en Motors en veren en Muscle en thinking particles en pyroclusters (rook- en vuureffecten).

 • Aanbieding van €1195,- ex BTW voor:

  € 905,- ex BTW

  CINEMA 4D Animatie

  CINEMA 4D Animatie

  3 daagse cursus    |    Training op maat mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  Image-Nick-Cremers-animatie

  In deze praktische cursus CINEMA 4D – Animatie training  leert u modelleren en animaties maken voor het gebruik in presentaties van onder meer video en film. De trainingsstof is gericht op de mogelijkheden van de CINEMA 4D broadcastbundel en studiobundel. Na de training heeft u optimale controle over complexe animaties.  U leert tevens visueel te programmeren met XPresso;

  Alle professionele gereedschappen, zoals C-motion/ Cappucino / visual selector/ deformers, pose morphs/ Character rigging en controllers en natuurlijk de nieuwe character tools in CINEMA 4D/  Mograph mogelijkheden en effectors worden behandeld. U leert de extra animatie mogelijkheden van de CINEMA 4D studiobundel: Dynamics Rigid body/ softbody en Motors en veren en Muscle en thinking particles en pyroclusters (rook- en vuureffecten).  (U kunt kiezen uit een 3 of 4 daagse training)

 • Aanbieding van 2 dagen 895,-ex BTW voor:

  € 600,- (2d) of € 800,-(3d) ex BTW

  Architectuur & Interieur

  branche specifiek

  2 (of 3) daagse cursus (met 1 dag modelleren)   |    Training op maat mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  Ruby-van-Deursen

  Vanuit de praktijk komen veel vragen over het werken met ‘licht’  en texturen in CINEMA 4D.  De kwaliteit van uw visual wordt bepaald door camera positie en licht instellingen en de gebruikte texturen.
  Om deze vragen te beantwoorden heeft EnyaCAD de praktische cursus  CINEMA 4D – Licht en Textuur ontwikkeld. Tijdens de training wordt diep ingegaan op de vele licht- en textuur-technieken in CINEMA 4D.  Wanneer uw belangstelling voornamelijk uitgaat naar het component Licht in deze cursus CINEMA 4D  kunt u zich ook alleen inschrijven voor de eerste dag van de training. In deze praktische cursus CINEMA – Architectuur & Interieur maakt u kennis met de belangrijkste licht en textuur mogelijkheden van het programma, aangevuld met waardevolle tips uit de praktijk.  
  De cursus is speciaal ontwikkeld voor architecten, interieurarchitecten, decorontwerpers en tuinarchitecten. In deze training wordt aandacht besteed hoe een bestand opgebouwd/ingesteld zou kunnen worden, waardoor rekentijden/ rendertijden verkort worden in CINEMA 4D.
  U leert uw architectonisch gebouwen, interieuren of decors zo waarheidsgetrouw of juist technisch er uit te laten zien. Tevens kan in overleg/ naar wens de belangrijkste uitwisselings principes besproken worden tussen andere Cadpakketten.

  # Renderworks (uit Vectorworks) of Archicad of SketchUp >naar CINEMA 4D.

 • Aanbieding van 1095,-ex BTW voor

  € 800,- ex BTW

  Modelleren gevorderd

  Modelleren gevorderd

  2 daagse cursus    |    Training op maat mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  Frans-Otter

  In deze praktische cursus CINEMA 4D – Modelleren gevorderd leert u de gevorderde technieken van de modelleermogelijkheden van het programma, aangevuld met waardevolle tips uit de praktijk.  Deze training hebben wij toegevoegd aan het trainingsaanbod op verzoek van cursisten.  U kunt met CINEMA 4D producten, zoals karakters, spieren, aparte logo’s, een display of moeilijkere vormen zoals boten, een stoel of een auto leren modelleren.  Het maakt niet uit wat u wilt leren modelleren. U heeft echter alle technieken nodig om uw computermodel niet van echt te laten onderscheiden.